Klapit ja polttopuut noudettuna tai toimitettuna asiakkaan pihaan Lahti ja Päijät-Häme alueella.

Yrityksemme timantti klapi- ja polttopuuna on puolikuiva sekapuuklapi mikä toimitetaan asiakkaan pihaan kuivumaan. Tilauksia tulee säännöllisesti ja vankka asiakaskunta tilailee vuosittain aina uudestaan tietäen että puuta on saannillaan. Toimitamme Klapia toimialueella: Lahti, Hollola, Heinola, Hämeenkoski, Iitti, Orimattila, Asikkala alueilla.

Osta klapit ja polttopuut järkevään hintaan meiltä !

Tuotteemme pureutuu hinnaltaan markkinahintaan eikä kilpaile koivun kanssa, mutta antaa vaihtoehdon hyvänä polttopuuna hinnankorotuksille ja muutenkin myyttisenä pidetylle koivun arvolle.

Polttopuuta tarvitaan aina ja talvi tulee joka vuosi, miksi suotta ostaa varastoa talveksi syksyllä sesongin alkaessa ja markkinan ollessa kuumana. Vaihtoehto on ottaa sitä jo valmiiksi keväästä kesään pihaan kuivumaan ja näin saantikin on varmistettu, eikä tarvitse pelätä onko varastot syksyllä jo myyty toimijoilta.

Tiktok kanavallamme voi nähdä kuinka tuotteet valmistuva ja alkamalla seuraamaan, niin löytyy jatkossakin mielenkiintoista materiaalia toiminnastamme.

https://www.tiktok.com/@beaverfin

Kategoria: yleinen