Vannesahauksen referenssikohteita

Hyvinkäällä läpisahattiin järeitä kuusentyviä 2” pöytälevyiksi ja pihakaluste aihioiksi.

Lahden keskustan kupeessa sahausta kevyenliikenteenväylällä. Pihapuina kaadettuja männyn ykkös- ja kakkostukkeja läpisahattiin puusepän tarpeisiin 2” aihioiksi.

Heinolassa järeitä lehtikuusia sahattiin läpi 2” aihioiksi ja 30mm sahatavaraksi terassirakenteisiin.

Kellokoskella sahattiin pihasta kaadettuja kuusia tuppeen ja erikokoisiin sahatavaramittoihin talon eteisen ja terassin laajennustarpeiksi.

Lahden Renkomäessä sahattiin pihasta kaadetut tammet pääosin 2” paksuuteen veneen entisöintitarpeisiin.

Lahden Ahtialassa sahattiin pihakoivuja 2” tuppilankku aihioiksi ja lisäksi muutama vanha liimapalkki mitallistettiin asiakkaan tarpeisiin.

Jaalassa sahattiin järeitä tyvipöllejä halki ja 4” pelkka-aihioiksi.

Lahden Sopenkorvessa tehdasalueelta kaadettuja Lehmuksia, lajiteltiin ja apteerattiin sahaukseen loppu tuotteena 58mm läpisahattu levytavara.

Lahden Karjusaaressa kiinteistön alueelta kerättiin talvella kaadettuja mäntyjä, jotka kesällä sahattiin 30mm ja 2” tuppeen sahatuiksi lankuiksi.

Nastolassa siirrettiin järeitä kuusia sahauspaikalle ja sahattiin 2” läpisahattiin levytavaraa.

Talvella 2013 Heinämaalla sahattiin kuusitukkeja tuppeen ja eri kokoiseksi sahatavaraksi.

Talvella 2014 Vääksyssä kaadettiin pihakuusia, kerättiin tukit sahauspaikalle ja sahattiin autotallin sahatavara tarpeita.

Keväällä ja kesällä 2014 sahattiin Heinolassa mäntytukkeja hirsiaihioiksi ja sahatavaraksi.

Kesällä 2014 Vesivehmaalla sahattiin järeitä ja osittain todella hienosti lenkoutuneita lehtikuusia mahdollisimman suuriksi pelkoiksi, suurimman pelkan ollessa 600 x 600mm.

Kesällä 2014 sahattiin puretun hirsirungon vanhat hirret mittoihin uutta projektia varten.

Kesällä 2014 Vesivehmaalla sahattiin järeitä ja osittain todella hienosti lenkoutuneita lehtikuusia mahdollisimman suuriksi pelkoiksi, suurimman pelkan ollessa 600 x 600mm.

Kesällä 2014 sahattiin tervaleppää tuppeen 50mm ja 25mm paneeliaihioiksi.

Kesällä 2014 Lahden Ahtialassa kerättiin pihapuista saadut tukit sahauspaikalle ja sahattiin osittain tuppeen ja sahatavaramittohin.

Kesällä 2014 Nastolan Villähteellä sahattiin mäntyä tuppeen paneeliaihioiksi kuivaamoon ja kuusitukkeja sahatavaraksi, 4” pelkoiksi ja 2” pöytälevyiksi.

Kesällä 2014 sahattiin Nastolan Villähteellä vaahteroita 80mm aihioiksi.