Puunkaadot laajalla alueella Lahdessa ja lähiseudulla

 

Lahden metsuri- ja sahauspalvelu Ky hoitaa puiden kaadot monen vuoden kokemuksen tuomalla varmuudella.

Pihapuiden kaadot, harvennus- että päätehakkuut onnistuvat ammattitaidolla ja asiakkaina toimivat mm. yritykset, yhdistykset, taloyhtiöt, kuin yksityiset asiakkaatkin.

Ongelmapuut pois käden käänteessä

Puunkaato on syytä jättää ammattilaisen tehtäväksi ja puunkaato voi ilman oikeaa tietotaitoa päättyä ikävästi. 

Puut ovat pihoilla usein haasteellisissa paikoissa rakennetuissa ympäristöissä, jotka luovat rajalliset kaatosuunnat ja ilman ammattitaitoa sekä oikeanlaisia välineitä ja menetelmiä, ei etenkään vaativissa paikoissa olevia puita kannata itse kaataa.

Hankalassa paikassa sijaitseva tai huonokuntoinen puu voi vaatia mm. kiipeilykaatoa, nostokorityöskentelyä tai autonosturitoimia, joten käänny kaatamisen suhteen ammattilaisen puoleen.

Oksien hakettaminen, puiden runkojen katkonta mittoihin ja siirto haluttuun paikkaan

 

Puiden rungot voidaan katkoa mittaan tai tehdä klapeiksi asti, sekä siirtää haluttuun paikkaan.

Rungot ja oksat voidaan viedä myös kokonaan pois, sekä oksat hakettaa polttomoottori käyttöisellä hakettimella.

Hinnoittelun muodostuminen

Yleensä yksittäisen puun tai puiden poisto muodostuu kokonaisuudeksi, johon sisältyy mm. oksien karsinta ja runkojen katkonta klapimittaan tai siirreltäviin pölli- ja tukkipituuksiin, sekä näiden siirtäminen käsin tai koneellisesti haluttuun paikkaan.

Lisäksi mahdollinen klapin valmistus, kantojen jyrsintä ja oksien pois vienti tai hakettaminen on usein kysyttyjen palveluiden listalla.

Yleensä asiakkaan luona kohteessa tehdään katselmus, jonka pohjalta asioista ja tarpeista yhdessä keskustellen saadaan toimesta kokonaisvaltainen kuva ja näin voidaan asiakkaalle tehdä tarpeiden mukainen tarjous.

Joissain tapauksissa kun asiakkaalla on esimerkiksi pieni puu, asiakas ei tarvitse kaadon lisäksi muita toimia tai kyseessä on puu joka on kaadettavissa tilojen puitteissa suoraan, niin usein päästään jo katselmuksella asiasta sopuun, jolloin puunkaato on mahdollisesti toteutettavissa jo katselmuksen yhteydessä.

 

 

Katselmuksella käynti ja tarjouksen antaminen ei luo velvoitteita tai kustannuksia.

Yrityksellä on voimassa kattava vastuuvakuutus.

 

Pyydä tarjous ja pohditaan tarpeitasi kokonaisuutena.

Ota yhteyttä

Kysy lisää puunkaatopalvelusta tai pyydä tarjous!

Myös vaikeat tapaukset hoituvat.